Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Sprostowanie fubu dt. rozdawania itemow

`lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak powiem na każdym serwie dają eq itp. kolegom. To jest normalnie.

Nie wiem co macie to tego "fubu" to, że wydaje 1000zł na SM to nie wasza sprawa. I taki głos wy macie dziecinny on ma takie niski ;).

@Topic. Bardzo dobra reakcja.

Ok ;D

Opublikowano

Z tego fubu to jedna wielka pipa . Ma pojebane w łbie przez tego metina jak patrzyłem na jego filmy z diablo III to ciągle o expie i o metku pojeb gadał a gdy zobaczył że wyskoczył film na yt pokazujący jego prawdziwe oblicze to się pewnie w gacie posrał i do akcji wkroczył i wjebał na wrzutę 100% fałszu . Ten idiota zarabia na was na yt jak mu dajecie łapki w górę i dalej napierdala na IS ale ciągle mu mało kasy i sprzedaje eq i postacie na balmorce. Ja już tego kutasa zminusowałem na yt i od subskrybowałem.

xxx

Opublikowano

Nagrywa filmy z metka ponieważ wiele osób tego chce, nie chcecie to nie oglądać. Tyle.

On pomaga dla graczy, tym którzy stracą przedmiot - oddaje, interweniują w sprawie kradzieży itd ale zawistne kurwy tego nie zrozumieją.

Opublikowano

Nagrywa filmy z metka ponieważ wiele osób tego chce, nie chcecie to nie oglądać. Tyle.

On pomaga dla graczy, tym którzy stracą przedmiot - oddaje, interweniują w sprawie kradzieży itd ale zawistne kurwy tego nie zrozumieją.

Nagrywa te filmy dlatego żeby zarobić na takim debilu jak ty który daje mu łapkę w górę .

xxx

Opublikowano

@UP

Dlatego ja oglądam, a łapki i komentarza nie zostawiam :D

@Topic

Wg. mnie temat jest już obcykany i więcej go drążyć nie trzeba :)

Opublikowano

EQ nie rozdaje? Pewnego razu w m1 tańczę sobie w m1 i patrze ktoś mi daje handel patrze [GA]FuBu daje mi bryłki ja trochę zaskoczony ale i uradowany 5 bryłek na 35 lvl to nie mało:P

Opublikowano

@UP

Dlatego ja oglądam, a łapki i komentarza nie zostawiam :D

@Topic

Wg. mnie temat jest już obcykany i więcej go drążyć nie trzeba :)

Nagrywa te filmy dlatego żeby zarobić na takim debilu jak ty który daje mu łapkę w górę .

Za łapki nie zarabia się na youtube, tylko za wyświetlenia :)

Opublikowano

widzę moje słowa cię bardzo dotknęły.

Trzeba być tobą aby mając możliwość zarobku nie korzystać z tegoa jest to praktycznie darmowe (wrzucić filmik z gry, dwa w jednym. Przyjemne i pożyteczne)

Opublikowano

Nie wiem o co do końca chodzi, ale jak widzę wasze posty, to po prostu jesteście zazdrośni że on potrafi coś osiągnąć i do tego potrafi na tym zarobić. Możliwe że się mylę, ale to moje zdanie na wasz temat.

Opublikowano

Nie wiem o co do końca chodzi, ale jak widzę wasze posty, to po prostu jesteście zazdrośni że on potrafi coś osiągnąć i do tego potrafi na tym zarobić. Możliwe że się mylę, ale to moje zdanie na wasz temat.

I potrafi zostać największym idiotą.

xxx

Opublikowano
I potrafi zostać największym idiotą.

Po czym to oceniasz?? Co następny zazdrosny dzieciak?? Ja nie znam FuBu to go nie oceniam, a że zazdrość potrafi robić takie rzeczy z człowiekiem... Zapewne większość z was, albo i nawet wszyscy by się bali to powiedzieć FuBu prosto w oczy albo na TS. Bo tacy są hejterzy, mocni tylko w necie.

PS.

Nie bierzcie określenia dzieciak dosłownie, to jest po prostu określenie poziomu waszego wychowania i kultury w kierunku do drugiej osoby.

Opublikowano

Dla mnie jest fałszywy strasznie . Ciul mnie to czy jezdzi na wozku czy nie nie moj interes, ale wkurza mnie , ze tak kłamie , oszukuje i chce tylko i wyłącznie zarobić.Kiedyś go lubiłem , teraz się stoczył totalnie.To jest chory człowiek , jego całe życie to Metin 2. Ciekawy jestem co robił przed wyjsciem tej gry.Możliwe jest , że był całkiem normalny , pracował jak każdy itp.Ale to sie skonczyło , rzucił robote i grał . Teraz na tym zarabia. Nie to że jestem zazdrosny o to ze zarabia na YouTube , a niech se zarabia , tylko on leci na tą kase i zrobi wszystko by mieć jej jeszcze wiecej. Przykłądowo wezmy RockAlone2k - też zarabia an YouTube i co wcale nie mało.Ale on przynajmniej robi wszystko by widzowie byli zadowoleni.Taka jest roznica miedzy porządnymi ludzmi zarabiającymi na YT a FuBu.

Opublikowano

Omg Ludzie kurwa mać -.-' Człowiek popełnia błędy nawet jak rozdawał to sie przejechał no i nie rozdaje proste jak budowa kija to jest priv jezeli cos sie tam wam nie podoba to wypierdalać a te komentarze typu '' nie wierze pewnie rozdawał jebany indwalida'' widział ktoś go wgl na oczy ? Pewnie nikt a sie dopier dalacie co ma choroba do metka ? jebnijcie sie w głowę raz drugi a potem myście co piszecie -.-' Ich priv niech robia co chcą ... Jeżeli inne privy sa otwierane tylko po to aby z Is wyciągnąć kase ze startu i zamykane po kilku H to jest dobrze ?? A tu sie dojebaliście ze chciał pomóc no i masz babo placek ..

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...